Custom Search

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, November 21, 2007

Smile With Me....Riddles

Today just like any day...most of the time i spent my day doing some gardening, cooking and sitting infront of my lappie...i only into the 2nd weeks of my holiday...and now i think i miss my friends very2 much....we are still communicating through sms or email but wht i miss most are their joke especially when they purposely irritate the lecturers...but i am not going to bothering you wth ths complain but read ths..have u ever heard of RIDDLES?

Most riddles are a form of lateral-thinking puzzle...you know? err u dont..? To get them, you have to move laterally in your mind, away from the expected line of thought. This is especially true of funny riddles. See this one...What did the others do when the cannibal was late for dinner? They gave him the cold shoulder, of course hehehe...see what i mean...??



Then there are the riddles that aren't really jokes, but they make you smile when you hear the answer. For example : If a plane crashes on the border of Malaysia or Indonesia, in which country do they bury the survivors?..... They don't bury survivors, of course....gotcha..!hahaha... Laughter is good for the brain..thts what i been told from young...and i am laughing a lotttt...that is the explaination why i look ten years younger than my age...ehemm..ehemm..excuse meee...

Oh yes...one more thing... no political jokes here. By the way, do you know what's wrong with political jokes? yes...they get elected! Okay, maybe just that one. Here are a few more riddles that make me smile....

1. What did the instructor at the school for Kamikaze pilots tell his students?
ans : Watch this closely. I'm only going to do this once.

2. Is it legal for a man to marry his widow's sister in the state of California?
ans: Probably not, since he's dead.

3. How many times can you subtract 5 from 25?
ans: Just once, because after you subtract anything from it, it's not 25 anymore

4. What two things can never be eaten for breakfast?
ans : Lunch and Dinner.

5. What did the fish say when he ran into a concrete wall?
ans : "Damn."

6. Imagine you are in a sinking boat and surrounded by sharks. How do you survive?
ans : Just quit imagining!

7. Before Mount Everest was discovered, what was the highest mountain on Earth?
ans : Mount Everest, of course.

hhahhaaa i love these riddles...maybe you also have...could u pls share it with me..???

p/s zen...i have to kidnap your spongebob in order to write ths post..soooorrryyyy...

26 comments:

Caplondon said...

Hello Waliz Try these: 1. What gets wetter and wetter the more it drys?

2. What goes around the world but stays in the corner?

3.I am weightless, but you can see me. Put me in a bucket, and I'll make it lighter. What am I?

I know the answers!! Let me know when you do!!!

Waliz said...

hi caplondon..the answers are atowel, a stamp and a holeeee...
hehehe..now u tell me whether its correct or not..

btw..nice to see you here..welcome to the club..thanks

eddyra said...

Is it safe to write a letter on an empty stomach?

.....Sure, but it is probably better to write the letter on paper

Waliz said...

hahahaha...tht was a good one eddyra...thanks for sharing...

eTomyam said...

he he he...ha ha ha, you make me smiling right now waliz, what a nice Q n A session it was, I wish I could give same kind of answer to my boss. Waliz memang BOLEH.

Waliz said...

hey jaz..i just sent u a message then u just appear like tht...hmmm something is connecting somewhr...btw i wont leave u until u gv me the riddle u promised me before...start cracking yr head noww..hahhaha

jon said...

Those were amazing! I knew you were funny but I like you "cold shoulder" side too! :D

Waliz, those were hilarious.

I wonder what the funniest joke you know is? :)

Jon

eddyra said...

A friend of mine gave me a very stupid question, why did the chicken cross the road?

Oh man, i tried and tried but all the answers were wrong.

Finally he gave me the stupid answer that really made me rolling on floor laughing aka ROFL.

I am very sure you know the answer.

Waliz said...

hey jon...i got the funniest joke in the world but u have to wait till my next post...wow..u just give me an idea wht to write next...thanks dear...

Waliz said...

ok eddyra..let me try this...
*why did the chicken cross the road*... because it wants to go to the other side...YES? NO?
well..tell me the correct answerrrr...

eTomyam said...

Hi Waliz, here are my version...
Q: What fastens two people yet touches only one?
A: wedding ring.

Q: My love, I gonna leave for outstation, what can make you happy when I'm Gone?
A: Don't come back.

Q: What day is your most productive working day?
A: Holiday

Q: Who is actually the strongest between man and women?
A: Women..she has to carry 2 hills on her chest while man just carrying a bird and two eggs between his leg.

Want to know how my face when reading your post, check http://thebolehblog.blogspot.com/2007/11/youre-so-cute-and-adorable.html

Waliz said...

wow..ths is lawan taukeh already...

btw...the last riddle..thts not fair isnt it...anybody wanna help me carry the hillll??? hehehehe..sorry just kidding....

eddyra said...

yes cikgu, the answer is because they wanted to go to other side..

that was really simple but, you know sometime we never bother to think about it.

Caplondon said...

Very good Waliz, correct on all three!!! I can find many more if you want!!

A Z R A said...

waliz....you made my day...thank you!!!!.....:D

Rolando said...

Ah man, I suck! I don't remember any riddles. That's what happens when you get old, lol

Zen Chef said...

Waliz baby! Thank you for the good laugh. :-)
That's perfect relaxation for me after wrestling with a Turkey all day.hehe
You can borrow my spongebob anytime you want darling...oh! That reminds me of a riddle...what goes up and down and glows in the dark? Hahaha
;-)

Waliz said...

caplondon - yes u can..but attach along the answer will you...i'm having a nigthmare bcos my head keep cracking looking for the answer...hahaha..thanks..so nice of you..

azra - i'm glad u like it...if u want somemore just tell me..i will email it to u..

rolando-u r not THT OLDDDD...maybe a little bit effort will make u reember...

zen - i wonder who won the battle..remember the turkey already had a taste of mr president hahaha...errr the answer is....Which part of yr body can goes up and down anytime? riddle in the riddle? anything laa...

BillyWarhol said...

Hey thx for the Link Waliz!! I really appreciate it*

Yer $1 BILLION Dollar Check is in da Mail!!!

;))

Peace*

Waliz said...

thanks to u too billy...errr can i cash it now???

Zen Chef said...

Mmmmm...let me think which part can go up and down anytime...i guess it depends on how much teasing spongebob has to endure hehehe... That's a hard riddle!! Haha ;-)

Waliz said...

zen - yeah its pretty hard..its more easier to make spongebob happy...dont you think so...???hmm...

Zen Chef said...

I think you're right darling! ;-)
Spongebob doesn't require much, just a little loving hehehe

Waliz said...

duhhh zen....now i know the softest spot in you....:D

jon said...

I can't wait. :D

Anonymous said...

Hello readers
Do not miss your chance to get a free iPhone 4G. Visit http://bit.ly/d9QOON